Rugby och choklad.


Det blev inga stolar. Det var ont om dem och den vi hittade var vi inte helt nojd med. Maste hitta andra affarer att ga i. Problemet ar bara att vi maste BARA hem det vi koper. Vi tog en paus i vart stolshoppande och stannade till pa ett ekologiskt cafe i andra anden av Dennistoun for en starkande kopp choklad. Det var ju inte sa dumt.

Lordag kvall var stodfest for Roda Korset pa en vegopub, sa vi gick dit. Tyvarr var det smockfullt (men bra for insamlingen forstas) pa den valdigt lilla puben, sa vi stod upp och lyssnade pa gitarr/fiol/keyboard-trion som i och for sig var fina att lyssna pa, men sangaren var antingen nyforalskad, eller ar han alltid sadan, for han malde pa med sang efter sang om sin alskades fantastiska ogonbryn och andning och vackra existens. Det var mer an vi kunde klara av. Vi gick istallet och sag en thriller om mord vid en forskarbas pa sydpolen. Den var spannande.

Igar (sondag) var det rugbymatch. Jag spelade inte, men drog med mig Danil och for och kollade. Hemmamatch mot University of Aberdeen. Aberdeen spelar i rott, Glasgow i svart och gult(!) Hon som star utanfor och skriker ar varan lagkapten, som inte spelade.



Kommentarer
Postat av: föräldrarna

Kära dotter, kunde du inte ha valt en KVINNLIGARE sport?? ;)



Men varm choklad ser mysigt ut!

2009-09-28 @ 21:46:39
Postat av: Monika

Men! ...Som Danil sade: kvinnligt? Det ar ju en massa kvinnor!

2009-09-30 @ 20:32:10
URL: http://smathsin.blogg.se/
Postat av: /Ronny

Tycker att du kan göra en "blue ice - very nice" rajd i stolsletandet.

2009-09-30 @ 23:27:43
URL: http://polackenronny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0