Här bor vi

Jag vet att jag har nämnt för många att det är en massa fel och slarv med våran lägenhet, och att jag misstänker att vara hyresvärdar har gjort renoveringen själva. Här är några exempel:

En vägg i köket är målad grå, men inte bakom mikron (som vi har lyft bort)

Alla dörrar (trä) har målats sådär modernt vita... men inte helt och hållet. (sovrummsdörr)

Snygga IKEA-hyllor sitter på köksväggen, dock inte alls fastskruvade, enligt snickaren som fick göra om jobbet för någon månad sedan. (vi försökte täcka över hålen med en affisch)

Fatta det här: vi har en köksfläkt, som inte leder någonstans. Den går femtio centimeter upp, sedan tar den bara slut. När vi flyttade in var den inte ikopplad, men vi fick dit en elektriker som satte dit den vita sladden. (den vita sladden går över och runt köksskåpen och ner till ett av uttagen ovanför köksbänken)

Det är svårt att sätta upp köksluckor. Ibland sätter man hålen på fel sida. Å andra sidan, fyra av våra skåp har inga handtag alls.

Här satt en gång ett badrumsskåp (utan handtag) men det ramlade ner. Det visade sig att det var fastskruvat i en tunn gipsskiva. Nu har vi fått det åtgärdat av en snickare, som satte fast en plankbit på insidan av väggen.

Kommentarer
Postat av: Stina

Detta var efterlängtat. På något vis är det spännande att se på bild, men förmodligen lätt irriterande på riktigt. Aldrig funderat på att lösa det själv? Det kan ju vara värt det.

2010-05-27 @ 14:23:35
URL: http://stinabrannstrom.blogspot.com
Postat av: Johanna

ÅH så skönt att få se bilder på ett hem som inte är 100% felfritt! Sitter och pysslar med bilderna på vår lägenhet som vi förhoppningsvis snart flyttar ur och då vill man ju försköna alla bilder så lägenheten ser felfri ut, men detta ÄR en omöjlighet för vi saknar också handtag till kökskåpar och dessutom har vi en "underbar" fuktfläck i badrummet... Jag kände mej lättat över att se bilder på erat hem, jag känner mej inte ensam över att bo i ett.. ja, vad ska man kalla det? "icke-perfektionist-hem"?

2010-05-27 @ 23:01:06
URL: http://roosjohanna.blogg.se/
Postat av: Tomas

De kan inte vara så att de är en kolfilterfläkt? isf sitter de ett filter under som ska rengöras ganska ofta för att funka ok...

vi hade en sån på N Järnvägsgatan.

2010-05-30 @ 18:29:09
Postat av: Monika

Haha ingen aning! Så är det kanske. Får undersöka.

2010-06-01 @ 00:09:25
Postat av: Anna

Ojoj.. Vi ska inte klaga över våran lägenhet. Vilka hantverksgenier det verkar finnas=)

Själv har vi just planterat ur sommarblommorna ikväll.

I stan har parkförvaltningen kommit igång och jag spanar efter dig i Johanna i Parken men kommer lika ofta på att nej Monika jobbar inte där i sommar..hon är inte ens hemma=(..

Men jag hoppas ni har en underbar sommar i Glasgow=).

Kramar Anna

2010-06-02 @ 21:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0